Siirry sisältöön

🇫🇮 100% suomalainen

🏅 Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksiin

♻️ 30 päivän vaihto & palautus

🌍 Toimitus kaikkialle Suomeen

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 30 päivän palautusaika alkaa siitä päivästä, kun asiakas on vastaanottanut tilauksen. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita alkuperäisessä kunnossa, laput paikallaan.

Perimme postimaksun, joka vähennetään hyvityksestä. Alkuperäisen tilauksen postimaksuja ei hyvitetä. Mikäli asiakas on saanut ilmaiset toimituskulut ja palauttaa tuotteita siten, että tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan, vähennetään hyvityksestä palautusmaksun lisäksi alkuperäiset toimituskulut.

Palautusohjeet

  1. Ota yhteyttä: Ennen tuotteen palauttamista, ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa info@politiikkakauppa.fi. Saat tarkat palautusohjeet, joita tulee noudattaa.
  2. Palauta tuote alkuperäisessä toimituspaketissa hyvin pakattuna, käyttämättömänä ja myyntikunnossa, kaikki merkit ja laput paikallaan.
  3. Jos tilauksesi mukana tuli kaupanpäällisiä ja palautat tuotteita, palauta myös kaupanpäälliset. Muutoin niiden arvo vähennetään hyvityksestä.

Hyvitys maksetaan, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen.

Lue lisää toimitusehdoista.